Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Α. ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Όροι χρήσης

 

Ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε και τηρείται από την ατομική επιχείρηση με την επωνυμία συναλλαγών MADFIX η οποία τηρεί κατάστημα/εργαστήριο και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 99 Τ.Κ54351, με e-mail επικοινωνίας info@madfix.gr και τηλ: +30 2313 115 553, η οποία ατομική επιχείρηση είναι και ο Διαχειριστής του ιστότοπου.

Tο κατάστημα/εργαστήριο με την επωνυμία MADFIX λειτουργεί παράλληλα και  ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου. Η χρήση του ιστότοπου διέπεται από τους παρόντες κάτωθι γενικούς όρους, τους οποίους κάθε επισκέπτης/χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά. Η χρήση του ιστότοπου συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή τους και σε κάθε περίπτωση κατά την οποία ο επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του παρόντος, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του ιστότοπου.

Επομένως πρωτίστως βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι κάθε συναλλαγή μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή μαζί μας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών σε όλο τους το περιεχόμενο.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Όλο το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου, που ενδεικτικά περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, video, ήχους κλπ. (εφεξής περιεχόμενο) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τoυ Διαχειριστή και προστατεύεται ως τέτοια από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο.
Το περιεχόμενο του ιστότοπου διατίθεται στον επισκέπτη/χρήστη/πελάτη για προσωπική χρήση. Για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε άλλης χρήσης εκ μέρους κάποιου επισκέπτη/χρήστη απαιτείται προηγούμενη έγγραφη άδεια του Διαχειριστή.
Απαγορεύεται αυστηρά σε κάθε επισκέπτη/χρήστη/πελάτη του ιστότοπου να εμπορεύεται, αντιγράφει, αναπαράγει, αναμεταδίδει με οποιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενο του ιστότοπου, κατά παράβαση των παρόντων όρων.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τα δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου, καθώς και για αιτήσεις χορήγησης άδειας αναπαραγωγής περιεχομένου, ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@madfix.gr
Ο ιστότοπος ενδέχεται, μεταξύ άλλων, να παρέχει links σε ιστοσελίδες τρίτων, οι οποίοι έχουν τον πλήρη έλεγχο για το περιεχόμενο που αναρτούν σε αυτές και συνεπώς την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια των ιστοσελίδων τους, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου και των υπηρεσιών τους.
Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο τρίτων που τυχόν εμφανίζονται στις σελίδες του ιστότοπου, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη για την αποκατάσταση κάθε αξίωσης από τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων άλλων προσώπων, όπως ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας κτλ., αποκλειόμενης ρητά κάθε ευθύνης της Εταιρείας για το περιεχόμενο ή την ασφάλεια των ιστοσελίδων αυτών.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες μας μπορεί να σας ζητηθεί από εμάς να μας δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως π.χ. όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ. με μοναδικό όμως σκοπό, να σας αποστείλουμε πληροφοριακό/διαφημιστικό υλικό, να διεκπεραιώσουμε τις τυχόν παραγγελίες σας ή για να προσφέρουμε τις τυχόν επισκευαστικές υπηρεσίες μας. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Τα εν λόγω προσωπικά σας στοιχεία -σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις – μπορούν να γνωστοποιηθούν και σε συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, με μοναδικό σκοπό όμως την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της οποιασδήποτε σχέσης σας μαζί μας, και πάντοτε υπό προϋποθέσεις και περιορισμούς που θα εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα εν λόγω προσωπικά σας στοιχεία δεν θα υποστούν την οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία. Για οποιαδήποτε απορία ή δήλωση που σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στον σύνδεσμο.  Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ενότητα Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

 

Περιορισμός ευθύνης – Δήλωση αποποίησης

 

Ο Διαχειριστής, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του ιστότοπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Ο Διαχειριστής δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση του επισκέπτη/χρήστη παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση ο Διαχειριστής.

 

Ευθύνη επισκέπτη/χρήστη

 

Ο επισκέπτης/χρήστης του ιστοτόπου αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στον ιστότοπο από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη προκληθεί δια των υπηρεσιών μας, από την ανάρτηση, δημοσίευση ή κοινοποίηση οιουδήποτε περιεχομένου εκ μέρους επισκέπτη/χρήστη, υπεύθυνος για την αποκατάσταση της είναι αποκλειστικά ο επισκέπτης/χρήστης.

 

Συμπεριφορά επισκέπτη/χρήστη

 

Ο επισκέπτης/χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με σεβασμό στα δικαιώματα των υπολοίπων χρηστών του διαδικτύου και επομένως ο επισκέπτης/χρήστης που εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας απαγορεύεται να:

Α) ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με e-mail ή να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, απεχθές, ρατσιστικό

Β) ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με e-mail η να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κάθε είδους διαφήμιση, προωθητικό υλικό, «junk mail», «spam», «chain letters» ή κάθε άλλου είδους ενοχλητικό υλικό.

Γ) ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με e-mail η να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό περιέχει ιούς ή κάθε είδους ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να διακόπτουν, να καταστρέφουν ή να περιορίζουν την λειτουργικότητα λογισμικού, εξοπλισμού ή δικτύου τηλεπικοινωνίας.

Ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί να συμμορφώνεται με όλους τους τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς κανονισμούς σχετικά με την συμπεριφορά του στο διαδίκτυο και το αποδεκτό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμοζόμενης νομοθεσίας σχετικά με τη μετάδοση τεχνικών στοιχείων.

 

Τροποποιήσεις

 

Ο Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης χωρίς προειδοποίηση. Ο επισκέπτης/χρήστης για να ενημερώνετε για κάθε πιθανή τροποποίηση, θα πρέπει να ξαναδιαβάζει τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης τακτικά και πριν την χρήση της ιστοσελίδας.  

 

Ισχύον νομικό πλαίσιο

 

Οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και κάθε διαφορά σχετικά με την ύπαρξη, ερμηνεία, εκτέλεση ή την παραβίαση των όρων θα υπόκεινται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.

GI

Β.ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Σημείωση

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πληρωθεί με πιστωτική, Paypal ή κατάθεση σε τράπεζα τότε ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαμορφωθεί σε 1-2 εργάσιμες παραπάνω λόγω ταυτοποίησης της πληρωμής από την εκάστοτε τράπεζα και αποφυγή ανεπιθύμητων συναλλαγών.

Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε, με απόλυτη ασφάλεια, την πληρωμή των αγορών σας με εξής τρόπους:

 

Για όλες τις παραγγελίες άνω των 500 ευρώ

 

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Προεξοφλήστε με αξιοπιστία, χωρίς καμία επιβάρυνση, την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

 

  • Τράπεζα Πειραιώς
  • Εάν πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα υπάρχει επιβάρυνση 4 ευρώ

ΙΒΑΝ : GR GR24 0172 2330 0052 3309 5044 835

 

  • Με Πιστωτική κάρτα μέσω vivapayments
  • Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας, στη πιο αξιόπιστη και διαδεδομένη ηλεκτρονική τράπεζα στην Ελλάδα (***vivapayments***), με απόλυτη ασφάλεια και χρήση της πιστωτικής σας κάρτας(Visa,Mastecard,κ.α.).
  • Η Τράπεζα vivapayments υπόσχεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν παραλάβετε ποτέ το προϊόν σας .
  • Η τοποθεσία όπου και θα κατευθυνθείτε για να πληκτρολογήσετε τους κωδικούς αριθμούς της πιστωτικής σας κάρτας, είναι 100% ασφαλές τοποθεσία της τράπεζας vivapayments με προστασία SSL

 

 

    3) Με Πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (Ηλεκτρονική Τράπεζα)

    Μέσω Πιστωτικής Κάρτας Visa-Mastercard.

 

   4) Παραλαβή από το κατάστημα

Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 100 ευρώ θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για 50% προκαταβολή της παραγγελίας σας και έπειτα εξόφληση με τη παραλαβή του προϊόντος από την επιχείρησή μας. Οι προκαταβολές αφορούν μόνο πελάτες οι οποίοι παραλαμβάνουν τη παραγγελία τους από το κατάστημα και όχι για απομακρυσμένες συναλλαγές-εξ αποστάσεως. Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή σε οποιοδήποτε προϊόν αξίας από 1 ευρώ εάν το κρίνει αυτή απαραίτητο.

Αν δεν έχετε ή δεν θέλετε λογαριασμό Paypal ή πιστωτική κάρτα μπορείτε επίσης να κάνετε τις πληρωμές σας με τους εξής τρόπους:

Για όλες τις παραγγελίες μέχρι 500 ευρώ

 

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η υπηρεσία χρεώνεται με 2 Ευρώ και ισχύει μόνο για αγορές μέχρι 500 Ευρώ.

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για παραγγελίες μέχρι 500 ευρώ μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα με μετρητά.

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 100 ευρώ θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για 50% προκαταβολή και εξόφληση με τη παραλαβή του προϊόντος από την επιχείρησή μας στο χρονικό διάστημα που αναφέρουμε στο προϊόν. Οι προκαταβολές αφορούν μόνο πελάτες οι οποίοι παραλαμβάνουν τη παραγγελία τους από το κατάστημα Θεσσαλονίκης και όχι για απομακρυσμένες συναλλαγές-εξ αποστάσεως. Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή σε οποιοδήποτε προϊόν αξίας από 1 ευρώ εάν το κρίνει αυτή απαραίτητο. Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές παραλαβές εκτός Νομού Θεσσαλονίκης. Η αποστολή της παραγγελίας για Νομούς εκτός Θεσσαλονίκης γίνεται μόνο με αποστολή courier της επιλογής μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδας.


Τρόποι Αποστολής

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μόνο από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ, στο χώρο σας..

  • Χρόνος παράδοσης προϊόντων:

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο  www.madfix.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 15:00πμ και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, αποστέλλονται κατά κανόνα σε 1-2 ημέρες στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 2-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ανεξάρτητα εάν έχετε επιλέξει παράδοση στο χώρο σας ή στο κατάστημα Madfix.

Ακολουθεί συνοπτικός πίνακας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε εργάσιμες ημέρες και αφορά την αποστολή από την εταιρεία μας και όχι τη παράδοση προς το τελικό πελάτη.

  • Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Παράδοση σε 4-10 ημέρες
  • Κατόπιν παραγγελίας

 

(Κατόπιν Παραγγελίας)

Για προϊόντα που έχουν διαθεσιμότητα ”κατόπιν παραγγελίας”, θα σας ενημερώνουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων ύστερα από δική μας επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος παράδοσης δε πρέπει να ξεπερνάει τις 30 ημερολογιακές ημέρες.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 231-311-5553 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Σημείωση

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πληρωθεί με πιστωτική, Paypal ή κατάθεση σε τράπεζα τότε ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαμορφωθεί σε 1-2 εργάσιμες παραπάνω λόγω ταυτοποίησης της πληρωμής από την εκάστοτε τράπεζα και αποφυγή ανεπιθύμητων συναλλαγών.

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00

Τηλ Επικοινωνίας 2313 115553

 

  • Χρεώσεις Μεταφορικών:

Τα έξοδα μεταφοράς για προϊόντα έως 2 κιλά, για όλους τους προορισμούς του βασικού ΕΛΤΑ  επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,50€ με ΦΠΑ για εντός Θεσ/νίκης και 3.5€ με ΦΠΑ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα έξοδα μεταφοράς περιλαμβάνουν την χρέωση των courier, και όλη την διαδικασία συσκευασίας με τα υλικά.

Οι πελάτες κατά την παράδοση της παραγγελίας οφείλουν να ελέγχουν το άθικτο της συσκευασίας. Κατεστραμμένα ή σπασμένα προϊόντα δεν καλύπτονται από εγγύηση και δεν θα πρέπει να παραλαμβάνονται. Σε Περίπτωση σπασμένου θα πρέπει να δηλώνεται άμεσα στην courier και μετά απο σχετικό έλεγχο ενημερώνεστε για την αποζημίωση.

 

Δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση αν ο προμηθευτής έχει αλλάξει τα αποθεματικά του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας όπως επίσης διατηρούμε με κάθε επιφύλαξη το δικαίωμα για τη μη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σε περίπτωση οποιουδήποτε λάθους αφορά τα προϊόντα που από ενα μικρό ποσοστό ανθρώπινου σφάλματος. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν τυπογραφικά λάθη όπως Επίσης οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν στο 100% το προϊόν όπου διαθέτουμε αλλά να είναι συμβατό για την χρήση που προορίζεται.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφή Προϊόντος – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Στη περίπτωση που το προϊόν είναι προβληματικό, η επιστροφή του γίνεται με βάση τη πολιτική DOA που ισχύει για κάθε κατασκευαστή, χωρίς χρέωση μεταφορικών. Επειδή κάποιοι κατασκευαστές, παρέχουν υποστήριξη στο χώρο του πελάτη, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τον πάροχο της εγγύησης.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε,ή απλά θέλετε την ακύρωση της παραγγελίας σας,η για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του. Επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.

Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από το MADFIX σε περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό(DOA) ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.

Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, θα σας αποστείλουμε το σωστό προϊόν ή αντίστοιχα το επισκευασμένο-αντικατεστημένο από εγγύηση.

 Η εγγύηση σε ανταλλακτικά προϊόντα (Εξαρτήματα), βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, δεν ισχύει εφόσον γίνει η τοποθέτηση από μη εξουσιοδοτημένο επίσημο τεχνικό-Service και εφόσον αφαιρεθούν τα προστατευτικά αυτών, ή έχει οποιαδήποτε σημάδια τοποθέτησης ή χρήσης πέρα του τεστ που οφείλει ο τεχνικός να εφαρμόσει.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2313 115553 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2313 115553 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα συντελεστεί η αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση μέσω του on line μηχανισμού και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επωμιστεί τε το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας, το οποίο είναι 3,00 ευρώ με Φ.Π.Α.)

 

Επιστροφές Χρημάτων

Εάν θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία και την έχετε ήδη εξοφλήσει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης μας ή μέσω πιστωτικής κάρτας παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα απλό τηλέφωνο στο τηλ. 2313 115553 και στο e-mail :info@madfix.gr Η εν λόγω ενέργεια αφορά παραγγελίες που δεν έχουν διεκπεραιωθεί & αποσταλεί. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ανάλογα τη τράπεζα μπορεί να διαρκέσει από 3-20 εργάσιμες ημέρες. Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα που παραγγείλατε ή για ακύρωση παραγγελίας εφόσον δεν έχει αποσταλεί το προϊόν. Εφόσον έχετε παραλάβει το προϊόν και θέλετε επιστροφή του προϊόντος αυτού, θα γίνει ο σχετικός έλεγχος για το άθικτο της συσκευασίας και θα σας γίνει Πίστωση του ποσού για μελλοντική αγορά. Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το προϊόν δε καλύπτει τις προδιαγραφές που αναφέρονται από τον αντιπρόσωπο ή τις ανάγκες σας.

 

 

Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Τα στοιχεία που  συγκεντρώνουμε προέρχονται από : Α) την επίσκεψή σας στο φυσικό μας κατάστημα. Β) την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Γ) την δημιουργία λογαριασμού χρήστη (user account)  Δ) τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Τα στοιχεία αυτά είναι : όνομα, επίθετο, επάγγελμα, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση εργασίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, σταθερό και κινητό τηλέφωνο κ.λ.π.

Τα στοιχεία αυτά τυγχάνουν επεξεργασίας από :

Τον διαχειριστή και τυχόν προσωπικό, τρίτους παρόχους τραπεζικών συναλλαγών, μεταφορικές εταιρίες (courier) και τέλος από την google, facebook και instagram.Τα προσωπικά σας στοιχεία συλλέγονται πάντοτε μέσω νόμιμων τρόπων.

 

Λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

(Οι λόγοι είναι ενδεικτικοί και όχι αποκλειστικοί)

Με σκοπό την εκτέλεση σύμβασης πώλησης ηλεκτρονικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και εξαρτημάτων, την εκτέλεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών επισκευής ηλεκτρονικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και εξαρτημάτων του πελάτη, την εκτέλεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς δεδομένων αρχείων, που παραδίδει ο πελάτης, από μία συσκευή του πελάτη σε άλλη καθ’ υπόδειξή του, για την δημιουργία λογαριασμού χρήστη (user account), παράδοση προϊόντων που αγοράστηκαν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ενημέρωση πελάτη για προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικό υλικό, προγράμματα επιβράβευσης, εκπτωτικές προσφορές κ.λ.π. και τέλος για την τήρηση των φορολογικών μας υποχρεώσεων και για την εναρμόνισή μας με την ισχύουσα νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.λ.π. Τα δε ανωτέρω προσωπικά δεδομένα τηρούνται από εμάς για όσο χρόνο απαιτείται η διεκπεραίωση μίας σύμβασης, ή παροχής και όσο χρόνο απαιτείται η παροχή μίας υπηρεσίας. Κάποια στοιχεία δε τα τηρούμε για στατιστικούς λόγους. Μετά το πέρας του σκοπού για τον οποίον τηρήθηκαν τα ανωτέρω στοιχεία, τότε αυτά είτε διαγράφονται είτε ανωνυμοποιούνται, ώστε να είναι αδύνατη η χρήση από τρίτο πρόσωπο. 

 

Δικαιώματα πελάτη

 

Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση για τυχόν ερωτήματα ή προβληματισμούς μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή αποστέλλοντας επιστολή στην διεύθυνση του φυσικού μας καταστήματος. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν, εφόσον δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, μετά το πέρας του σκοπού. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων όταν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε βάσει συγκατάθεσης πριν από την ανάκλησή της.

 

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

 

Εμείς χρησιμοποιούμε αναβαθμισμένες τεχνικές και οργανωτικές μεθόδους για να διασφαλιστούν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε προστατεύουν τα δεδομένα από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Δεσμευόμαστε  δε να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε ασφαλή τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο

Εφαρμοστέο δίκαιο είναι το Ελληνικό όπως έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων)